this way

Waar ga jij naar toe?

this way

Waar ga jij naar toe?

Ons motto: Mensen in beweging brengen en laten ervaren dat alleen zij zichzelf kunnen veranderen en niet afhankelijk zijn van een ander!

 

Ieder persoon is uniek. Hoe meer mensen zich zelf zijn, hoe kleurijker en mooier de wereld wordt. Een persoon ontwikkelt zich van kind tot volwassene. De omgeving, ervaringen en herinneringen zijn sturend voor jouw beleving en gedrag. Het is belangrijk om te ontdekken en te weten wie jij bent. Je bent zelf verantwoordelijk voor je levensvisie en een gezonde en zinvolle invulling van je leven. Wij geloven dat je geboren wordt met voldoende kwaliteiten om jouw leven te kunnen leiden. Door echt in contact te zijn met jezelf wordt gezocht naar antwoorden en oplossingen.  

Jij wandelt je eigen pad. Als begeleiders lopen wij met je mee en stimuleren wij je om in beweging te komen. Wij zijn met je opzoek naar waar je naar toe wilt, welke stappen je wilt nemen en wanneer er momenten zijn om het succes te kunnen vieren. Het persoonlijke proces staan hierbij centraal. Wij willen je uitdagen om je leven nog fijner te maken en de plezierige momenten nog bewuster te beleven. De naam Verderkijker is gekozen om jouw wereld van verschillende invalshoeken te bekijken en verder te kijken dan vandaag alleen. Onze ervaringen zijn dat er veel meer is te zien dan je van te voren inschat. Laat je verrassen over wat je ziet, voelt en hoort.

Tijdens de coaching zijn wij gelijkwaardig. Ieder doet het vanuit zijn of haar rol. Wij zetten ons voelen. horen en denken in om je op een professionele manier verder te helpen. Van jou verwachten wij betrokkenheid,  inzet en aanwezigheid.

Symen van der Veen:  06-51572523 
Esther Haantjes: 06-57994755
verderkijker@kpnmail.nl

gekleurde blokjes

Webdesign: Webzeker Webdesign